kur.............. a miał być temat o detailingu. A tu znowu urażone ambicje, swoje zdania na temat dbania o auto itp, itd. Mam propozycje> jak komuś temat nie odpowiada to niech nie zabiera głosu, bo i po co dla drażnienia?! Podobnie było w "mundurowi ............" Znalazł się też ktoś z zewnątrz i pier.. głupoty wykazując typowy dyletantyzm. No po ch..................... . temat nie pasuje. zamknij się i pomiń ten watek i nie wyświetlaj. To tyle w temacie jak dbać o ..................."
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Pixonpomijam oczywiście Zymola i inne hi-endowe produkty
Kiedyś położyłem zajebisty wosk Husaria na samochod kompletnie nie przygotowany i poleżał na nim tyle co jakies marketowe cos za 12zl bo właśnie zabrakło przygotowania lakieru ale noo człowiek sie zawsze czegoś uczy
Zamieszczone przez PixonWasz zachwyt zaczął się od Collinite 476, zaraz po nim był Meguiares Ultimate
Jak na razie w takiej budżetowej lidze to Nattys jest No. 1, skusze sie kiedyś na samplerek Colli i FH 1000 żeby wreszcie testa zrobić co ile leży... ale na razie podpieram sie swoimi doświadczeniami zapasów garażowych.
Zamieszczone przez diablo228coTy będziesz zabezpieczał tymi dwoma puchami
Komentarz
-
-
Nic nie bede insynuowal poza tym ze zginela jedna wlochata gusiakowi11 ale to nie ta na bank, bo dzis funkiel nowka wyjalem z pudelka prsoto ze stolicy
Mi niestety tez zginela nowa wlochata na szczescie jedna ale za to ile "sloneczek poszlo w swiat" - szkoda gadac. Never ending story.
Sobie tez zrobilem spory "prezent" z SV pod choinka - a co jak szlaec to szalec. Moze czesc znajdzie nowych nabywcow? Jak nie, to co to szkodzi, miec woski podwojnie, dublet zawsze sie przyda, jak sie zapomni gdzie jest jeden, jest drugi Jak sie zapomni gdzie jest drugi, sa na szczescie inne.Porazajacy dzwiek podwojnie doladowanego V8
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonnZamieszczone przez piotrek_osja czarną nie byłem jeszcze na bezdotykowej..
Zamieszczone przez piotrek_osNie robia się zacieki?Porazajacy dzwiek podwojnie doladowanego V8
Komentarz
-
Komentarz